Proteiinide vajalikkus
Tootes on kolm makrotoitainet:valk, rasv ja süsivesikud.Need annavad lisaks kalorite kaudu teie organismile energiat.
Süsivesikud on organismi peamine energiaallikas ja on
ideaalne kütus treeninguteks.
Valk, teine makrotoitaine, on oluline
lihasmassi ehitamiseks ja keha nõuetekohaseks toimimiseks.
Kuidas vadakuvalku valmistada
Soovitame segada vaid 150 ml vett 2 vadakuvalgu kulbiga (30 g) sõelaga varustatud šeikeris.
Vee kogust võite suurendada või vähendada vastavalt vajadusele.
Raputage 30 sekundit ja nautige.
Kreemilisema kokteili saamiseks võite segada vadakuvalku 150 ml loomse või taimse piimaga.
Jooge kokteili tunni aja jooksul pärast selle valmistamist.
BCAA-dest lähemalt
Kas teate, mis on nende nelja tähe taga peidus?
Valgud on aminohapete orgaanilised ühendid.Neid on 20, millest 9 on "põhilised", mis tähendab, et neid ei sünteesita organismis ja neid tuleb toiduga täiendada.Nende hulgas on 3 aminohapet.Neid nimetatakse hargnenud ahelaga aminohapeteks (BCAA):leutsiin, isoleutsiin ja valiin.
Neid nimetatakse hargnenud ahelateks nende kuju tõttu.Nad on seotud lihaste parandamise ja taastumisega.
Mis on vadakuvalk?
Vadakuvalk on laktoosivalk.
Vadakuvalk on kiiresti imenduv ja stimuleerib anaboolset ainevahetust (lihaste ehitamine), mistõttu sobib see suurepäraselt taastumiseks.
Miks kasutada vadakuvalgu pulbrit?
- Saavutate hõlpsasti oma päevase valgukoguse eesmärgi
- Parandate oma lihasmassi toetamist pärast treeningut
- Vahetate oma valguallikaid
- See on praktiline (võtke see jõusaali või tööle kaasa)
Meie lähenemine sellele uuele vadakuvalgule
21 g valku ja 5,2 g BCAA-d/šeiker, et aidata teil saavutada oma eesmärke.
See uus vadakupulber on valmistatud Prantsusmaal
Sisaldab looduslikke lõhna- ja maitseaineid ning suhkrumolekule, mis on saadud Lõuna-Ameerika taimest stevia.
Valgu maitse ja meie lühike, lihtne kokteiliretsept
Töötasime kõvasti selle nimel, et luua tasakaalustatud maitse ja pikaajalise toimega toode.
Kui olete harjunud kunstlikult maitsestatud valgupulbritega, võib meie uus vadakuvalk esialgu tunduda kergem.
Maitse parandamiseks saate reguleerida, kui palju vett ja pulbrit kasutate.Näiteks 50 ml vett võib muuta maitset ja tekstuuri väga palju.
Pärast testide läbiviimist soovitame lisada 150 ml vett ühe kokteili kohta.
Tootmiskvaliteet ja sertifitseerimine
See uus vadakuvalk on valmistatud Prantsusmaal
50% põhikoostisosast (valgust) on pärit Prantsusmaalt, 50% Hollandist.
IFS Food poolt sertifitseeritud toiduainete tootmiskohas
Tooted on valmistatud kooskõlas heade töötlemistavade ja HACCP põhimõtete ja meetoditega
valmistoodete füüsikalis-keemiline, sensoorne, mikrobioloogiline ja toksikoloogiline kvaliteedikontroll: koos sanitaarsete nõuete täitmisega tagavad tootele hea maitse
Millal võtta vadakuvalku
Jooge seda 30 minuti jooksul pärast treeningut, kui olete veel taastumas.
Soovitame oma šeikerit kohe pärast kasutamist pesta.
Võite täiendada oma dieeti vadakuvalgu kokteiliga hommikusöögi ajal või enne treeningut.
Soovitused kasutamiseks
Lisaks kehalisele aktiivsusele on oluline säilitada mitmekesine ja tasakaalustatud toitumine ning tervislik eluviis.
Konsulteerige oma arstiga, kui kavatsete tarbida seda pikema aja jooksul (> 6–8 nädalat).
Seda toodet ei soovitata kasutada neeru- või maksapuudulikkuse all kannatavatele inimestele, rasedatele või alla 14-aastastele lastele.Hoida lastele kättesaamatus kohas.
Laktoosisisaldus 100 g
+/- 10 g
Toiteväärtused
Toitumisalane tabel:100 g kohta| 30 g posrtsjoni kohta
Energia: 361 kcal | 108 kcal
Energia: 1538 kJ | 461 kJ
Rasv: 2,2 g | 0,8 g
, millest küllastunud rasvhapped:1,3 g | 0,3 g
Süsivesikud: 15 g | 4,5 g
, millest suhkrud: 13 g | 3,4 g
Kiudained: 1,5 g | 0,4 g
Valgud: 70 g | 21 g
Sool: 1,3 g | 0,45 g