Valkude roll
Makrotoitaineid on kolm:valk, rasv ja süsivesikud.Muuhulgas annavad nad teie kehale kalorite kaudu energiat.
Süsivesikud on keha esmane energiaallikas ja on
ideaalne kütus treenimiseks.
Valk, teine makrotoitaine, on oluline
teie keha nõuetekohaseks toimimiseks ja lihasmassi suurendamiseks.
Kuidas Whey Proteini kokteili valmistada?
Soovitame segada sõelaga sheikeris vaid 150 ml vett 2 kuhja Whey Proteini pulbriga (30 g).
Vajadusel saate vee kogust suurendada või vähendada.
Loksutage 30 sekundit ja nautige.
Kreemsema kokteili saamiseks võite Whey Proteini segada 150 ml loomse või taimse piimaga.
Jooge kokteili ühe tunni jooksul pärast valmistamist.
BCAA-de mõistmine
Kas teate, mis nende nelja tähe taga peidus on?
Valgud on aminohappejärjestused.Neid on 20, millest 9 on "olulised", mis tähendab, et neid ei sünteesita kehas ja neid tuleb toidust juurde saada.Nende hulgas on 3 aminohapet.Neid nimetatakse hargnenud ahelaga aminohapeteks (BCAA):leutsiin, isoleutsiin ja valiin.
Need on oma nimetuse saanud oma "hargnenud" kuju järgi.Nad osalevad lihaste parandamises ja taastamises.
Mis on Whey Protein?
Vadakuvalk on laktoserumi valk.
Vadakuvalk imendub kiiresti ja stimuleerib anaboolset ainevahetust (lihaste ehitamist), mistõttu on see ideaalne taastumiseks.
Miks kasutada Whey valgupulbrit?
- Saavutage hõlpsalt oma päevase valgutarbimise eesmärk
- Parandage lihasmassi tuge pärast treeningut
- Muutke oma valguallikaid
- See on praktiline (võtke see kaasa jõusaali või tööle)
Meie lähenemine sellele uuele Whey Proteinile
21 g valku ja 5,2 g BCAA-sid sheikeri kohta, mis aitavad teil oma eesmärke saavutada
See uus Whey Protein on valmistatud Prantsusmaal
Sisaldab looduslikke maitseaineid ja suhkrumolekule, mis on saadud steviast, Lõuna-Ameerika taimest
Tootmise kvaliteet ja sertifitseerimine
See uus Whey Protein on valmistatud Prantsusmaal
50% peamisest koostisosast (valgust) pärineb Prantsusmaalt, 50% Hollandist.
IFS Food sertifitseeritud toiduainete tootmiskoht
Heade töötlemistavade ning HACCP põhimõtete ja meetodite järgi valmistatud tooted
valmistoodete füüsikalis-keemilised, sensoorsed, mikrobioloogilised ja toksikoloogilised kvaliteeditestid: sanitaarnõuete järgimisel garanteerite maitsva maitse
Millal vadakuvalku võtta?
Jooge kokteili 30 minuti jooksul pärast treeningut, kui olete veel taastumas.
Soovitame shakerit kohe pärast kasutamist pesta.
Saate oma dieeti täiendada hommikusöögi ajal või enne treeningut Whey Proteini ja sheikeriga.
Soovitused kasutamiseks
Lisaks kehalisele tegevusele on oluline järgida mitmekülgset ja tasakaalustatud toitumist ning tervislikku eluviisi.
Konsulteerige oma arstiga, kui kavatsete seda tarbida pikema aja jooksul (> 6–8 nädalat).
Seda toodet ei soovitata kasutada neeru- või maksapuudulikkusega inimestel, rasedatel ega alla 14-aastastel lastel. Hoida lastele kättesaamatus kohas.
Valgu maitse ja meie lühike, lihtne kokteiliretsept
Töötasime kõvasti, et luua tasakaalustatud maitse ja pika lõpptulemusega valk.
Kui olete harjunud kunstlikult maitsestatud valgupulbritega, võib meie uus vadakuvalk alguses tunduda lahjem.
Maitse parandamiseks saate reguleerida, kui palju vett ja pulbrit kasutate.Näiteks 50 ml vett võib maitset ja tekstuuri oluliselt muuta.
Pärast testide läbiviimist soovitame ühe sheikeri kohta lisada 150 ml vett.
Laktoosisisaldus 100 g kohta
+/- 10 g
Toiteväärtused
Toitumisalane tabel:100 g kohta| 30 g portsjoni kohta
Energia: 366 kcal | 110 kcal
Energia: 1548 kJ | 464 kJ
Rasvad: 2,1 g | 0,6 g
millest küllastunud rasvhappeid: 1,3 g | 0,3 g
Süsivesikud: 14 g | 4,2 g
millest suhkur: 10 g | 3,1 g
Kiudained: 1,1 g | 0,3 g
Valgud: 70 g | 21 g
Sool: 1,2 g | 0,35 g