Uus retsept
Oleme oma šokolaadi/sarapuupähkli veganvalgu uue versiooni väljatöötamise nimel palju töötanud, parandades selle tekstuuri, et muuta koostis ühtlasemaks ja vähem paksuks.
Samuti on meie tavapärane 900 g formaat muutunud 450 g pakiks ehk 15 kokteiliks, et rohkem sportlasi saaks proovida taimseid valke.
Lõpetuseks, selles tootes kasutatud kakaopulber on Fair Trade sertifikaadiga.
Fair Trade sertifikaadiga kakao.
Selles tootes sisalduv kakao on kasvatatud ja turustatud Fairtrade/Max Havelaari õiglase kaubanduse standardite kohaselt, mis võimaldab tootjatel saada kasu ausamatest kaubandustingimustest, parandada oma ja kogukonna elutingimusi, hoides samal ajal keskkonda.
Selle toote kakaod võib tehnilistel põhjustel segada sertifitseerimata kakaoga, kuid kogumaht on tootjatele tagatud Fairtrade/Max Havelaari tingimustel (massibilanss).
Lühike, lihtne koostisainete loetelu
Herne- ja riisivalgu segu.Vähendatud rasvasisaldusega kakaopulber, looduslike maitseainete ja mittesünteetiliste koostisosadega.
Otsustasime kasutada steviat, väga magusat looduslikku päritolu magusainet (stevia lehed).Ekstraktid Stevia Rebaudiana, Lõuna-Ameerika taimest, mille lehed sisaldavad magustavaid molekule
Samuti ModCarb® terade segu, et tagada ühtlane tekstuur
Tootmise kvaliteet ja sertifitseerimine
Meie Vegan Protein on valmistatud Prantsusmaal
IFS Food sertifitseeritud toiduainete tootmiskoht
Heade töötlemistavade ning HACCP põhimõtete ja meetodite järgi valmistatud tooted
ISO 26000 standardid
Valmistoodete füüsikalis-keemilised, sensoorsed, mikrobioloogilised ja toksikoloogilised testid
Vegan valk ja vadakuvalk
Esmakordse piimavalgu ümbervahetamine taimse valgu vastu võib esialgu väljakutse esitada.
Veganvalgul on paksem tekstuur, see on jahusem kui vadakuvalk.See on taimse päritoluga valkude omadus.
Seega võib vadakuvalgu võrdlemine veganvalguga osutuda keeruliseks.
Näiteks sojapihvi on nii tekstuuri kui ka maitse poolest raske veiselihaga võrrelda.
Millal vegan valku võtta?
Meie Vegan Protein imendub kehas kiiresti, mistõttu on see ideaalne kasutamiseks vahetult pärast treeningut (kuni 30 minutit).
Samuti saate oma dieeti täiendada hommikusöögiks või enne treeningut Vegan Proteini kokteiliga.
Jooge kokteili 30 minuti jooksul pärast treeningut, kui olete veel taastumas.
Soovitame sheikerit kohe pärast kasutamist pesta.
Kuidas oma vegan valku valmistada?
Sega sõelaga sheikeris 300 ml vett 2 kulbikese Vegan Proteiniga (30 g).
Vajadusel saate vee kogust suurendada või vähendada.
Loksutage 30 sekundit ja nautige.
Kreemsema kokteili saamiseks võid oma Vegan Proteini segada 300 ml taimse piimaga.
Jooge kokteili ühe tunni jooksul pärast valmistamist.
Kasutamisnõuanded
Seda toodet ei soovitata kasutada neeru- või maksapuudulikkusega inimestel, rasedatel ega alla 14-aastastel lastel. Hoida lastele kättesaamatus kohas.
Püsige hüdreeritud.
Lisaks kehalisele tegevusele on oluline järgida mitmekülgset ja tasakaalustatud toitumist ning tervislikku eluviisi. Kui kavatsete seda toodet tarbida pikema aja jooksul (üle 2 kuu), pidage nõu arsti või dietoloogiga.
Toiteväärtused
Toiteväärtus:100 g | 30 g
Energia: 1621 g | 486 g
Energia: 385 kcal | 116 kcal
Rasvad: 8,8 g | 2,6 g
millest küllastunud rasvhappeid:2,1 g | 0,6 g
Süsivesikud:<0,5 g | <0,5 g
millest suhkur<0,5 g | <0,5 g
Kiudained:11,0 g | 3,3 g
Valgud: 71 g | 21 g
Sool: 2,8 g | 0,84 g