Uus vadakuisolaat: 100% vadakuvalgust isolaat.
Oleme loonud uue vadakuisolaadi koostise, et pakkuda Teile 100% vadakuvalgust isolaati.
See sisaldab rohkem valku ja BCAA-sid ning vähem rasva, süsivesikuid ja kilokaloreid kui meie eelmine vadakuisolaat.
Uus koostis sisaldab 25 g valku ja 6,3 g BCAA-sid kokteili kohta, aidates Teil saavutada hõlpsalt suurimad lihasjõuga seotud eesmärgid.
Kui suur on selle toiteväärtus ja laktoosisisaldus?
Toitumisalane teave: 100 g | 30 g
Energiasisaldus:1584 kJ | 475 kJ
373 kcal | 112 kcal
Rasv: 1,0 g | < 0,5 g,
millest küllastunud rasvhapped: 0,4 g | 0,1 g
Süsivesikud: 9,0 g | 2,7 g
millest suhkrud: 2,5 g | 0,8 g
Valgud: 82 g | 25 g
Sool: 0,83 g | 0,25 g
Laktoosisisaldus kokteili kohta: u 0,5 grammi
Kvaliteetsete koostisosade lühiloend: steeviaga, ilma kunstmagusainete ning sünteetiliste lõhna- ja maitseaineteta.
Meie 100% puhas vadakuisolaat on valmistatud Prantsusmaal. Valgupulber pärineb Euroopa Liidust (Hollandist, Iirimaalt, Taanist).
See ei sisalda aspartaami, sukraloosi, tekstuuriaineid ega kaaliumatsesulfaami. Valisime loodusliku maitseaine ja steevia – intensiivse magusaine, mis on valmistatud loodusliku päritoluga toorainest. Seda ekstraheeritakse STEVIA REBAUDIANA-st – Lõuna-Ameerikast pärit taimest, mille lehed sisaldavad magusainetega molekule.
Meie 100% puhas vadakuisolaat vastab dopinguvastastele standarditele
Ükski meie tehases toodetud toode ei sisalda tahtlikult lisatud dopinguaineid. Arvesse võetakse dopinguained, mis on kantud rahvusvahelises standardis kehtivasse keelunimekirja, millega saab tutvuda Maailma Antidopinguagentuuri veebilehel.
Meie tootmiskoht vastab 2021. aasta veebruari Euroopa dopinguvastase standardiga NF EN 17444 kehtestatud nõuetele.
Välja töötatud IFSi toidusertifikaadiga tootmiskohas.
IFSi toidusertifikaadiga tootmiskoht
Tooted, millele kohaldatakse häid tootmistavasid ning HACCP põhimõtteid ja meetodeid.
Valmistoodete füüsikalis-keemiline, sensoorne, mikrobioloogiline ja toksikoloogiline kvaliteedikontroll: et tagada vastavus tervisenõuetele ning hea maitse.
Millal 100% puhast vadakuisolaati võtta ja kuidas kokteili valmistada?
Teie keha omastab selle 100% puhta vadakuisolaadi kiiresti. Soovitame seda tarbida tunni aja jooksul pärast treeningut.
Seda on lihtne valmistada: pange 150 ml vett + 30 g 100% puhast vadakuisolaati šeikerisse.
Kui olete harjunud kunstmagusaineid sisaldavate valgupulbritega, võib meie vadak tunduda Teile lahjem. Magususe muutmiseks reguleerige vee kogust: veidi vähem vett magusama maitse jaoks, veidi rohkem vett vähem magusa maitse jaoks.
Kasutusnõuanded ja piirangud
Füüsilise aktiivsuse kõrval on olulised ka mitmekülgne ja tasakaalustatud toitumine ning tervislik eluviis.
Pidage nõu arstiga, kui tahate tarbida vadakuvalku pikema aja jooksul (kauem kui 6–8 nädalat).
Toodet ei tohiks tarbida neeru- või maksahaigusega inimesed, rasedad ega alla 14-aastased lapsed.