Valkude ülesanne organismis
On olemas kolm makrotoitainet: valgud, rasvad ja süsivesikud. Muu hulgas varustavad need kalorite kaudu organismi energiaga.
Süsivesikud on organismi põhienergiaallikas ja suurepärane kütus sportimiseks.
Valgud on vajalikud selleks, et ehitada üles lihasmass ja tagada organismi õige toimimine.
Mida tähendab BCAA?
Kas teie teate, mida need neli tähte tähendavad?
Valgud koosnevad järjestikustest aminohapetest. Neid on kokku 20, millest 9 on asendamatud, mis tähendab, et inimorganism neid ei tooda ja need tuleb omastada toidu kaudu. Kolme olulist aminohapet – leutsiin, isoleutsiin ja valiin – nimetatakse hargnenud ahelaga aminohapeteks (BCAAd).
Selle nime on nad saanud oma kuju tõttu. Nad osalevad lihaste taastamises ja kasvu kiirendamises.
Mis on vadakuvalk?
Vadakuvalk on piimasaaduse valk.
Vadakuvalk imendub kiiresti ja ergutab anaboolset ainevahetust (lihaste kasvatamist), mistõttu on see kasulik treeningust taastumisel.
Vadakuvalgu kasutamise eelised
- Täidab kiiresti päevase valguvajaduse.
- Toetab lihasmassi taastumist pärast treeningut.
- Mitmekesistab valguallikaid.
- Praktiline (võtke trenni või tööle kaasa).
Meie uus vadakuvalk
22 g valku ja 5,6 g BCAA / šeiker teie eesmärkide saavutamiseks
Uus vadakuvalk on valmistatud Prantsusmaal
Ainult kaks koostisosa
Miks maitsestamata vadakuvalk?
Pakume maitsestamata vadakuvalku smuutidele, pannkookidele või lemmikretseptidele lisamiseks.Vadak võib rikastada ka teie teisi toidulisandeid, näiteks koduseid lisandeid.
See versioon ei sisalda ka magusaineid, tekstuuri andvaid aineid ega lisatud maitseaineid
Tootmiskvaliteet ja sertifitseerimine.
Meie vadakuvalk on valmistatud Prantsusmaal
IFS Food sertifitseeritud toiduainete tootmiskoht
Heade töötlemistavade ning HACCP põhimõtete ja meetodite järgi valmistatud tooted
ISO 26000 standardid
Valmistoodete füüsikaline-keemiline, sensoorne, mikrobioloogiline ja toksikoloogiline kvaliteedikontroll: sanitaarnõuete järgimisel garanteerite maitsva maitse
Millal tuleks vadakuvalku tarbida?
Tarbige valgujooki 30 minuti jooksul pärast treeningut taastumise ajal.
Soovitame pesta šeikeri kohe pärast kasutamist puhtaks.
Saate oma dieeti täiendada hommikusöögi ajal või enne treeningut vadakupulbri kokteiliga.
Vadakuvalgujoogi valmistamine
Segage 150 ml vett ja 2 mõõtelusikatäit (30 g) vadakuvalku sõelaga šeikeris kokku.
Võite soovi korral vee hulka vähendada või suurendada.
Raputage šeikerit 30 sekundit ja nautige jooki.
Et konsistents oleks kreemjam, segage vadakuvalk kokku 150 ml loomse või taimse piimaga.
Tarbige jooki tunni jooksul pärast valmistamist.
Soovitused kasutamiseks.
Füüsilise aktiivsuse kõrval on olulised ka mitmekülgne ja tasakaalustatud toitumine ning tervislik eluviis.
Pidage nõu arstiga, kui tahate tarbida vadakuvalku pikema aja jooksul (kauem kui 6–8 nädalat).
Toode ei ole soovitatav neeru- või maksapuudulikkusega inimestele, rasedatele naistele ega alla 14-aastastele lastele. Hoidke lastele kättesaamatus kohas.
Skaneerige mind.
Pakume esimest QR-koodiga vadakuvalku.
Otsige üles kogu toote toitumisalane teave, meie valmistamise nõuanded, meie magusate ja soolaste toitude retseptid ning arvutage isegi välja oma vajalik päevane valgukogus.
Laktoosisisaldus 100 g kohta
+/- 8,1 g
Toitumisalane teave.
Toitumisalane teave: 100 g | 30 g portsjoni kohta
Energia: 368 kcal | 110 kcal
1579 kJ | 414 kJ
Rasvad: 4,3 g | 1,3 g
millest küllastunud rasvhapped: 2,2 g | 0,7 g
Süsivesikud: 12 g | 3,6 g
millest suhkrud: 8,0 g | 2,4 g
Valgud: 74 g | 22 g
Sool: 1 g | 0,3 g