Valkude ülesanne organismis
On olemas kolm makrotoitainet: valgud, rasvad ja süsivesikud. Muu hulgas varustavad need kalorite kaudu organismi energiaga.
Süsivesikud on organismi põhienergiaallikas ja suurepärane kütus sportimiseks.
Valgud on vajalikud selleks, et ehitada üles lihasmass ja tagada organismi õige toimimine.
Vadakuvalgujoogi valmistamine
Segage 150 ml vett ja 2 mõõtelusikatäit (30 g) vadakuvalku sõelaga šeikeris kokku.
Võite soovi korral vee hulka vähendada või suurendada.
Raputage šeikerit 30 sekundit ja nautige jooki.
Et konsistents oleks kreemjam, segage vadakuvalk kokku 150 ml loomse või taimse piimaga.
Tarbige jooki tunni jooksul pärast valmistamist.
Mida tähendab BCAA?
Kas teie teate, mida need neli tähte tähendavad?
Valgud koosnevad järjestikustest aminohapetest. Neid on kokku 20, millest 9 on asendamatud, mis tähendab, et inimorganism neid ei tooda ja need tuleb omastada toidu kaudu. Kolme olulist aminohapet – leutsiin, isoleutsiin ja valiin – nimetatakse hargnenud ahelaga aminohapeteks (BCAAd).
Selle nime on nad saanud oma kuju tõttu. Nad osalevad lihaste taastamises ja kasvu kiirendamises.
Mis on vadakuvalk?
Vadakuvalk on piimasaaduse valk.
Vadakuvalk imendub kiiresti ja ergutab anaboolset ainevahetust (lihaste kasvatamist), mistõttu on see kasulik treeningust taastumisel.
Vadakuvalgu kasutamise eelised
- Täidab kiiresti päevase valguvajaduse.
- Toetab lihasmassi taastumist pärast treeningut.
- Mitmekesistab valguallikaid.
- Praktiline (võtke trenni või tööle kaasa).
Meie uus vadakuvalk
21 g valku ja 5,2 g BCAAsid portsjoni kohta aitavad eesmärke saavutada.
See uus vadakuvalk on toodetud Prantsusmaal.
Sisaldab looduslikke lõhna- ja maitseaineid ning steviast (Lõuna-Ameerika taim) saadud suhkrumolekule.
Tootmiskvaliteet ja sertifitseerimine
Meie uus vadakuvalk on toodetud Prantsusmaal.
50% põhikoostisosast (valk) pärineb Prantsusmaalt, 50% Hollandist.
IFS-i sertifitseeritud toidutootmistehas.
Hea tootmistava ning HACCP põhimõtete ja meetodite kohaselt valmistatud tooted.
Lõpptootele on tehtud füüsikalised, keemilised, sensoorsed, mikrobioloogilised ja toksikoloogilised kvaliteedi- ja sanitaarnõuetele vastavuse katsed, mis tagavad toote hea maitse.
Millal tuleks vadakuvalku tarbida?
Tarbige valgujooki 30 minuti jooksul pärast treeningut taastumise ajal.
Soovitame pesta šeikeri kohe pärast kasutamist puhtaks.
Toitumise täienduseks võite tarbida vadakuvalgujooki ka hommikusöögiks või enne treeningut.
Kasutamine
Füüsilise aktiivsuse kõrval on olulised ka mitmekülgne ja tasakaalustatud toitumine ning tervislik eluviis.
Pidage nõu arstiga, kui tahate tarbida vadakuvalku pikema aja jooksul (kauem kui 6–8 nädalat).
Toode ei ole soovitatav neeru- või maksapuudulikkusega inimestele, rasedatele naistele ega alla 14-aastastele lastele. Hoidke lastele kättesaamatus kohas.
Valgu maitse ja lihtne joogiretsept
Nägime palju vaeva, et luua tasakaalustatud maitsega valgupulber.
Kui olete harjunud kunstlikke maitseaineid sisaldavate pulbritega, siis võib meie uus vadakuvalk tunduda teile esmapilgul lahja.
Maitse tugevdamiseks võite reguleerida vee ja pulbri kogust oma soovi kohaselt. Näiteks võib 50 ml vett muuta oluliselt lõpptulemuse maitset ja tekstuuri.
Arvukate katsete tulemusel soovitame lisada portsjoni kohta 150 ml vett.
Laktoosisisaldus 100 g kohta
+/- 10 g
Toitumisalane teave
Toitumisalane teave: 100 g kohta | 30 g portsjoni kohta
Energia: 366 kcal | 110 kcal
Energia: 1548 kJ | 464 kJ
Rasvad: 2,1 g | 0,6 g
millest küllastunud rasvhapped: 1,3 g | 0.3 g
Süsivesikud: 14 g | 4,2 g
millest suhkrud: 10 g | 3,1 g
Kiudained: 1,1 g | 0,3 g
Valgud: 70 g | 21 g
Sool: 1,2 g | 0,35 g