Miks kasutada valgupulbrit
On olemas kolm makrotoitainet: valgud, rasvad ja süsivesikud. Muu hulgas varustavad need kalorite kaudu organismi energiaga.
Süsivesikud on organismi põhienergiaallikas ja suurepärane kütus sportimiseks.
Valgud on vajalikud selleks, et ehitada üles lihasmass ja tagada organismi õige toimimine.Valgupulber võib täiendada teie igapäevaseid toitumisvajadusi.
Vadakuvalgujoogi valmistamine
- Segage 150 ml vett ja kaks kuhjaga kulbitäit vadakuvalku (30 g) sõelaga varustatud šeikeris.
- Raputage šeikerit 30 sekundit ja nautige jooki.
- Lisage rohkem või vähem vett vastavalt maitsele (ja eelistatud tekstuurile).
- Jooge oma jook ära tunni jooksul peale selle valmimist
Et konsistents oleks kreemjam, segage vadakuvalk kokku 150 ml loomse või taimse piimaga.
Mis on vadakuvalk ja miks ma peaksin seda tarbima?
- Vadakuvalk on piimapõhine valk.
- Vadakuvalk imendub kiiresti ja ergutab anaboolset ainevahetust (lihaste kasvamist), mistõttu sobib see suurepäraselt treeningust taastumiseks.
- Igas portjonis on 21 g valku ja 5,2 g BCAAsid, mis aitavad eesmärke saavutada.
- See uus vadakuvalk on toodetud Prantsusmaal.
- Sisaldab looduslikke lõhna- ja maitseaineid ning steviast (Lõuna-Ameerika taim) saadud magusaineid
Kas ka naised võivad vadakuvalku võtta?
Loomulikult. Vadakuvalk on täiesti sobiv naistele, kes soovivad seda võtta osana oma sporditegevusest:
- muuta oma keha, kaotades rasva ja kasvatades lihaseid, sest vadakuvalk aitab piirata lihaskadu (mis tuleneb lihaste katabolismist),
- saavutada oma sportlikke eesmärke
- piirata üldist väsimust
Valgu maitse ja lihtne joogiretsept
Nägime palju vaeva, et luua tasakaalustatud maitsega valgupulber.
Kui olete harjunud kunstlikke maitseaineid sisaldavate pulbritega, siis võib meie uus vadakuvalk tunduda teile esmapilgul lahja.
Maitse tugevdamiseks võite reguleerida vee ja pulbri kogust oma soovi kohaselt. Näiteks võib 50 ml vett muuta oluliselt lõpptulemuse maitset ja tekstuuri.
Arvukate katsete tulemusel soovitame lisada portsjoni kohta 150 ml vett.
Meie uus vadakuvalk
21 g valku ja 5,2 g BCAAsid portsjoni kohta aitavad eesmärke saavutada.
See uus vadakuvalk on toodetud Prantsusmaal.
Sisaldab looduslikke lõhna- ja maitseaineid ning steviast (Lõuna-Ameerika taim) saadud suhkrumolekule.
Fairtrade sildiga kakao
Selles tootes sisalduv kakao on kasvatatud ja turustatud Fairtrade'i / Max Havelaari õiglase kaubanduse standardite kohaselt, mis võimaldab tootjatel saada kasu õiglasematest kaubandustingimustest, parandada oma ja kogukonna elutingimusi, hoides samal ajal keskkonda.
Selle toote kakaod võib tehnilistel põhjustel segada sertifitseerimata kakaoga, kuid kogumaht on tootjatele tagatud Fairtrade'i / Max Havelaari tingimustel (massibilanss)
Tootmiskoht, tootmiskvaliteet ja sertifikaadid
Meie uus vadakuvalk on toodetud Prantsusmaal.
50% põhikoostisosast (valk) pärineb Prantsusmaalt, 50% Hollandist.
IFS toidusertifikaadiga toiduvalmistustehases
Tooted on valmistatud vastavalt heale toiduvalmistustavale ja HACCP põhimõtete kohaselt ja meetoditega
Vastab ISO 26000 standarditele
Lõpptoodet on testitud nii füüsikalis-keemiliselt, sensoorselt, mikrobioloogiliselt kui ka toksikoloogiliseltsanitaarnõuete järgimisel garanteerite maitsva maitse
Millal tuleks vadakuvalku tarbida?
- Tarbige valgujooki 30 minuti jooksul pärast treeningut taastumise ajal. - Soovitame pesta šeikeri kohe pärast kasutamist puhtaks. - Toitumise täienduseks võite tarbida vadakuvalgujooki ka hommikusöögiks või enne treeningut.
- Meie retseptid aitavad teie tuua teie toidulauale rohkem valku.
Soovitused kasutamiseks
Füüsilise aktiivsuse kõrval on olulised ka mitmekülgne ja tasakaalustatud toitumine ning tervislik eluviis.
Pidage nõu arstiga, kui tahate tarbida vadakuvalku pikema aja jooksul (kauem kui 6–8 nädalat).
Toode ei ole soovitatav neeru- või maksapuudulikkusega inimestele, rasedatele naistele ega alla 14-aastastele lastele. Hoidke lastele kättesaamatus kohas.
Retsept, mis ei olegi kokteil!
6 energiapalli @iamcamilicious poolt
- 100 g datleid
- 1 kulbitäis šokolaadist valgupulbrit (selles retseptis šokolaadist vadakupulbrit)
- 8 cl mandlipiima
- 1 spl maapähklivõid (ilma lisatud suhkruta)
- 50 g kaera
- 2 spl kookosjahu
- 30 g paisutatud riisi
- Segage kõik koostisosad blendris.
- Rullige pallikesteks.
- Rullige neid kookoshelvestes, seesamiseemnetes või kakaopulbris.
- Enne söömist jahutage neid tund aega külmikus.