Kasutusjuhised
Avage kott ja pange kaks otsa kokku nii, et koti põhjast moodustuks kauss.
Lisage 300 ml keevat vett (tase 6), seejärel segage lusikaga, sulgege kott. Segage rehüdratsiooni ajal kotisisu regulaarselt. Oodake enne avamist 9 minutit, segage ja sööge. Koti saate poole eine jaoks rebida poole peale, et seda kausina kasutada.
Kasutusnõuanded (jätkub)
Hoiatus, mida kuumem on vesi, seda parem on rehüdratsioon. Kui vesi ei kee, oodake enne maitsmist paar minutit. Veenduge, et niisutate kogu segu seda hästi segades.
Määrame vee koguse teatud kriteeriumite alusel. Seega saate vee kogust reguleerida, et tekstuur ja maitse vastaksid Teie ootustele. Teie olete kokk!
Dehüdratsioon või külmkuivatus?
Selles supis on 100% koostisosadest külmkuivatatud.
See on sublimatsiooniprotsess (vee muutmine tahkest olekust otse gaasilisse olekusse). Tänu sellele säilib koostisosadeks valitud toiduainete toiteväärtus (erinevalt teistest dehüdreerimisprotsessidest). Väga oluline on ka see, et säilib toidu maitse ja see piirab säilitusainete kasutamist.
Kuidas tooteid valmistatakse?
Supi on valmistanud meie tarnija Poolas. Iga koostisosa külmkuivatakse eraldi: kartulid, kana, juurviljad... enne külmkuivatamist küpsetatakse liha madalal temperatuuril (umber 70 °C) 45 minuti kuni 1 tunni jooksul.
Seejärel lisatakse kõik koostisained koos vürtside ja maitsetaimedega olenevalt valmistatavast retseptist. Seejärel pannakse need eraldi jõupaberist kotikestesse.
Kaal ja mõõdud
Rehüdreeritud kaal: 350 g Kuivkaal: 50 g Mõõdud: 18,5 × 15 × 5,5 cm
Kogukaal koos kotikesega: 70 g
Hoiustamine
Pakendatud kaitsvasse keskkonda.
Toit ei ole igavesti värske. Ajapikku see laguneb või tekib hallitus. Selle protsessi aeglustamiseks ja meie toitude kauem soojana hoidmiseks, on pakki enne selle sulgemist lisatud toidule ohutut gaasi (lämmastik E941). Inertne ja lõhnavaba lämmastik kaitseb oksüdeerumise eest ja eemaldab niiskuse.
Tarbige korraga pärast avamist.