Suurused
Diameetrite ning raskuste valik:
- 72 mm - 680 g / 700 g
- 73 mm - 680 g / 700 g
- 74 mm - 680 g / 700 g
- 75 mm - 680 g / 700 g
- 76 mm - 700 g
Kõvadus
Poolpehme roostevabast terasest petangikuul
Pehmendus
Roostevabast terasest kuul on tänu kasutatud kuumtöötlusmeetodile optimaalselt pehme
Poolkera sisekülje töötlemine
Poolkerade sisekülge töödeldakse enne monteerimist, et eemaldada metallijäägid ja tagada ühtalne paksus.See protsess tagab mängides kuuli oluliselt suurema tasakaalu.
Kuidas valida sobivad petangikuulid?
Petangikuuli valimisel tuleb mõelda mitmele erinevale tegurile.
Teie mängustiilist (sihtija, ründaja, mitmekesine mängustiil) sõltuvad:
- vajalik põrke kvaliteet (kõva, poolpehme, pehme või väga pehme)
- Teie kuuli kaal (sihtimise jaoks raskem ja rünnaku jaoks kergem)
Kuuli diameeter tuleb valida Teie käe suuruse järgi.
Mis tähtsus on petangikuuli kõvadusel?
Kuuli kõvadust arvestatakse ühikutes Rockwelli HRC või kg/mm². Näiteks 39 HRC tähendab 124 kg/mm².
Mida suurem arv, seda kõvem kuul. Kõvemad kuulid saavad kergemini viga, elastsemad aga vähem.Regulaarsed mängivad mängijad, kes kasutavad pehmeid kuule, kuule tihti vahetama, muidu võib nende mängutase kuulide kvaliteedi tõttu langeda.
Võistlustel kasutamiseks sobivate Koodza kuulude valmistamine
Meie võistluskuulid on seest õõnsad. Tootmisprotsess koosneb järgmistest etappidest: - Temperatuurile +/- 1000 C° kuumutatud terasetükk surutakse lamedaks ning sepistatakse poolkeraks. - Poolkerasid töödeldakse seestpoolt, need keevitatakse kokku ning keerutatakse, kuni need on kuulikujulised. - Seejärel lisatakse kuulidele graveering, need galvaniseeritakse ja kastetakse vette. See protsess määrab kuulide kõvaduse. - Viimaks kuulud poleeritakse ja lakitakse ning need läbivad kontrolli.
Kuidas petangikuule puhastada?
Eemaldage pärast iga mängu puhta lapiga kuulilt tolm. Roostetamise vältimiseks tuleb petangikuule kord kuus õlitada. Puhastamine pikendab petangikuulide kasutusaega ning tagab ka nende heade tulemuste saavutamiseks vajaliku kvaliteedi.