TÄNU TEIE NÕUANNETELE ÜMBERDISAINITUD PUUVILJATARRETIS
Arvasite, et toote eelmine versioon oli pakendis liiga kleepuv ja seda oli seetõttu jooksmise ajal raske süüa. Praktilikast rääkides, kuidas me selle probleemi lahendasime?
Lisasime meie retsepti koostisosadele kaks stabilisaatorit:
- sidrunhape (sisaldus ka eelmises retseptis),
- ja sidrunitest saadud naatriumtsitraat.
Mis on lahendus? Meie 50 testijat kinnitasid seda täielikult, nii maitse kui ka suus sulava tekstuuri... ja mittekleepuvuse osas.
KOHALIKUD TOOTED, JUST SEE, MIS MEILE MEELDIB
Kas te soovite teada, kus on teie võistlustel kasutatud tarretis valmistatud? Olgu, kui te just nõuate! „See sai tegelikult alguse väikesest Lõuna-Prantsusmaa tehasest, mis on olnud meie tehniline partner umbes viisteist aastat,“ ütleb toitumisinsener Juliette.
Õunad ja pirnid pärinevad Prantsusmaalt – räägime teile neist hetke pärast. Ka suhkur on Prantsusmaalt. Ülejäänud puuviljad on imporditud Euroopast või teistest riikidest, mille kliima võimaldab nende kasvatamist.
MIKS ON ÕUNAD VÕI PIRNID TEIE PUUVILJATARRETISES?
See on ülioluline küsimus, eriti kui on valitud kas tsitruse või maasika-jõhvika maitse. Ärge muretsege, see ei ole õhtusöögi proua Gertrudi välja mõeldud imelik segu. Õunad ja pirnid on lihtsalt kaks puuvilja, mis on meie retsepti aluseks. Need valib Lõuna-Prantsusmaa viljapuuaedades välja meie varem mainitud tarnija.
VASTUPIDAVUSTREENINGUST TAASTUMISEKS LOODUD TOODE
Toitumisspetsialistid soovitavad 60 g süsivesikuid (= suhkrut) ühe sporditunni kohta, kui treeningud kestavad üle 3 tunni.See 25 g puuviljatarretis sisaldab 21 g süsivesikuid, millest 16 g on suhkrud. Soovitame süüa esimese batooni pärast 30-minutilist sportimist, nt kaks batooni tunnis (või üks batoon + üks geel/üks batoon), lisaks isotoonilisele joogile.
SEDA ON VÄGA LIHTNE AVADA JA SULGEDA.
See aeg, kui pidite võitlema, et kilepakendit hammastega lahti rebida (ja lõpuks oli osa sellest teil suus), on möödas.Enam ei pea te valima, kas süüa kõik korraga ära või toppida allesjäänu taskute kadunud süvenditesse.
Kleepriba võimaldab lihtsat, murevaba avamist. Kinnitus kaitseb teie hinnalist vara kuni järgmise suutäieni!
MILLEKS KÕIK NEED KOOSTISOSAD?
● Suhkur ja maltodekstriin energia saamiseks.
● Suhkrusiirup tekstuuriks.
● Glütserool tekstuuri ja stabiilsuse tagamiseks.
● Pektiin tekstuuriks.See on tarretav aine, mida kasutatakse moosis ja mis esineb loomulikul kujul puuviljades.
● Acerola kirsid pulbrina, suurepärane puuvili, C-vitamiini allikas.
B1-, B3- ja B6-vitamiinid väsimuse vähendamiseks: on oluline, et te fotodel naerataksite.
● Ent vaata tänu teie näpunäidetele ümberdisainitud puuviljatarretist.
Liigume tuleviku sporditoitude suunas.KESKKONNASÕBRALIK JA VEELGI MAITSVAM.
Aube, koostisosade insener: „Meie otsused koostisainete valiku kohta ulatuvad kaugemale regulatiivsetest nõuetest. Loobume lisaainetest järk-järgult.Koostisosade ja lisaainete valimisel lähtume eetilistest, keskkondlikest ja terviseprobleemidest. Soovime oma retsepte lihtsamaks teha ja liigume järk-järgult selles suunas.“