Tootmiskvaliteet ja sertifitseerimine
Vadakuvalgu isolaat on toodetud Prantsusmaal
Tootel on Grassfed märgis
Tootmistehasel on IFS Food sertifikaat
Tooted on valmistatud vastavalt heale tootmistavale ja HACCP põhimõtetele ja meetoditele
ISO 26 000 standardid
valmistoodetele tehakse füüsikalis-keemilisi, sensoorseid, mikrobioloogilisi ja toksikoloogilisi kontrolle
Rohusöödal olevate lehmade piimast saadud vadak
Vadakuvalgu isolaat koosneb 80% ulatuses vadakuvalgust, mis on saadud rohusöödal olevate lehmade piimast.
See tähendab, et piima tootvaid lehmi söödetakse suures osas rohu või heinaga ning nad viiakse karjamaale 120–300 päeval aastas.
Millal tuleks vadakuvalgu isolaati tarbida?
Vadak imendub kehas kiiresti, mistõttu on see ideaalne kasutamiseks vahetult pärast treeningut (kuni üks tund).
Toitumise täiendamiseks võib vadakuvalgu isolaadi jooki tarbida ka hommikusöögiks või enne treeningut.
Kaks kolmandikku teie valgutarbimisest peaks tulema läbi mitmekülgse ja tasakaalustatud toitumise.
Vadakuvalgu isolaadist joogi valmistamine
Eemaldasime retseptist kõik tekstuuri andvad ained, et tagada võimalikult lühike koostisosade nimekiri.
Segage šeikeris kuni 200 ml vett kahe lusikatäie (30 g) pulbriga.
Raputage šeikerit 30 sekundit ja nautige jooki.
Soovitame kasutada madala temperatuuriga vett.Ärge kasutage pulbri segamiseks kuuma vett.
Kreemjama tekstuuri saavutamiseks segage vadakuvalgu pulber vastavalt soovile kas 150 ml loomse või taimse piimaga.
Kas vadakuvalku võib kasutada kaalu langetamisel?
Valgud on äärmiselt olulised siis, kui soovite (enne võistlust) kehakaalu alandada, kuid lihasmassi säilitada.
Valgujook ei asenda einet.
Kasulikud nõuanded
Kui kavatsete seda toodet tarbida pikema aja jooksul (üle 2 kuu), pidage nõu arsti või dietoloogiga.
Toodet ei soovitata kasutada neeru- või maksapuudulikkusega inimestel, rasedatel ega alla 14-aastastel lastel.
Hoida lastele kättesaamatus kohas.Mitte ületada soovituslikku päevast kogust.
Laktoosisisaldus 100 g kohta
+/- 4,5 g
Toitumisalane teave
Toitumisalane teave: 100 g kohta | 30 g (portsjoni) kohta
Energia: 393 kcal | 118 kcal
Energia: 1665 kJ | 500 kJ
Rasvad: 3,2g | 1.0g
millest küllastunud rasvad: 1,8 g | 0,5 g
Süsivesikud: 11 g | 3,3 g
millest suhkrud: 5,8 g | 1,7 g
Valgud: 80 g | 24 g
Sool: 1,1 g | 0,33 g