Kasutusjuhised
Avage kott ja pange kaks otsa kokku nii, et koti põhjast moodustuks kauss.
Lisage 280 ml keevat vett (tase 6), segage lusikaga ja sulgege tõmblukk. Oodake enne avamist 5 kuni 8 minutit, segage ja sööge.
Kasutusnõuanded (jätkub)
Võite kotti ka keskelt rebida, siis moodustub sellest kauss.
Hoiatus, mida kuumem on vesi, seda parem on rehüdratsioon. Kui vesi ei kee, oodake enne maitsmist paar minutit.
Külmkuivatus ja dehüdratsioon?
Mõlemad protsessid on loodusest inspireeritud. Toidust võetakse selle pikemaks säilitamiseks külmkuivatamisega või kuumkuivatamisega vesi välja.
Külmkuivatamine aurustab toidus sisalduva vee, muutes selle tahkest olekust gaasiliseks.
Seda väga vana protsessi kasutasid Lõuna-Ameerika mägimaastikul elavad inimesed. Dehüdratsioon kuivatab toitu kõrgel temperatuuri. Toidus sisaldub vesi aurustub.
Kuidas toitu valmistatakse?
Meie Forclazis tahame Teile pakkuda üha enam 100% külmkuivatatud tooteid.
Toidu maitse säilib külmkuivatades paremini, sest siis on säilitusained ja lisaained elimineeritud. See tähendab ka seda, et saate teha toitu, mis maitseb nagu kodus tehtud!
Külmkuivatus ei ole vajalik kuivainetele, millel on niigi pikk säilivuseaeg (riis, pasta, manna jne).
Bolognese pasta eelised:
Meie jaoks on meie sportlaste tervis oluline ja oleme seda toodet Teie tagasiside alusel parendatud: me arendasime madalama soolasisaldusega retsepti, mis annab rohkem kilokaloreid.
Veiseliha on küpsetatud. Tomme juust ja liha on pärit Prantsusmaalt ja külmkuivatatud.
Me valisime ka tomatid, mida on kasvatatud Itaalia päikese all.
Toidu on teinud meie tarnija Landes regioonis Prantsusmaal.
Kaal ja mõõdud
Rehüdreeritud kaal: 400 g
Kuivkaal: 120 g
Mõõtmed: 17,5 x 18,5 x 5,5 cm
Kogukaal: 140 grammi koos kotiga
Pakendatud kaitsvasse keskkonda.
Tarbige korraga pärast avamist.
Toit ei ole igavesti värske. Ajapikku see laguneb või tekib hallitus. Selle protsessi aeglustamiseks ja meie toitude kauem soojana hoidmiseks, on pakki enne selle sulgemist lisatud toidule ohutut gaasi (lämmastik E941). Inertne ja lõhnavaba lämmastik kaitseb oksüdeerumise eest ja eemaldab niiskuse.
Koostisosad
pasta 50% (durumnisujahu, Prantsusmaa päritolu), külmkuivatatud küpsetatud veiseliha 15% (veiseliha, sool, Provence'i maitsetaimed, pipar), Itaalia päritolu tomatid 15% (pulber ja tükid), kartulitärklis, külmkuivatatud JUUST 5,0% (Prantsusmaa päritolu), porgandid 3,0%, suhkur, sibul 1,5%, sool, Provence'i maitsetaimed 0,3%, pipar. Võib sisaldada järgmisi jääke: MAAPÄHKEL, KOORIKLOOMAD, MUNA, KALA, SOJAUBA, SELLER, SULFIIDID, MOLLUSKID, PÄHKLID, SINEP.